EΔΕΣΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΑΜΟΥ          

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ME ENA EΛΑΦΡΥ ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ -  ΜΕ ΜΠΕΖΕΔΕΣ -  ΡΟΔΙΝΙΑ – ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ .

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ

      [ ΕΠΙΛΟΓΕΣ….]

ΟΡΕΚΤΙΚΟ[Αυτά τα ορεκτικά μπορουν να  γίνονται περαστά από τους σερβιτόρους ]

Ø  ΦΕΤΑΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΥΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

Ø  ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ   ΜΟΥΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΙΑ

Ø  ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΚ

Ø  ΣΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ

Ø  ΣΟΥ ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΟΣ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ

Ø  ΣΟΥ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ

Ø  ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΣΤΟΥ ΜΕ ΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Ø  TAΡΤΑΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Ø  TAΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΨΙΧΑ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΔΑ

Ø  ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ – ΠΕΣΤΟ – ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

Ø  ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ

Ø  ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ

Ø  ΣΟΛΟΜΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΡΑΣΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

 

ΟΡΕΚΤΙΚΟ [ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΖΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ]….

      [ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…..]

Ø  ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ 

Ø  ΓΑΡΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥΔΕΝΙΟ ΞΥΛΑΚΙ

Ø  ΣΤΙΚ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ

Ø  ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΣΟΣ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ

 

ΟΡΕΚΤΙΚΟ [  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ]

Ø  ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ    ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ – ΣΥΚΑ  ΚΑΙ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ø  ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΙΠ

Ø  ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΚΙΑ

Ø  ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ

Ø  ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ  ΣΕ ΨΑΡΙΕΡΑ

Ø  ΜΟΥΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΕ ΚΟΧΥΛΙΑ

Ø  ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ- ΚΡΑΣΟΞΥΔΟ-ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΙΠΕΡΙΑ

 

Αρκετες  από τις  ιδεες των  ορεκτικων μπορουμε να τις παρουσιασουμε μεσα σε μικρα γυαλινα σφηνοποτηρα και να  τα κανουν περαστα οι σερβιτοροι – η – να υπαρχουν σε ροτοντες στολισμενες . Τα σφηνοποτηρα δεν μπορουν ανγινουν στους ορθιους περαστα γιατι θα δυσκολευουν μαζι με το ποτο που θα κρατανε . Αυτό το ορεκτικο μπορει να γινει περαστο οταν είναι ολοι οι καλεσμενοι καθιστοι .

      ΜΕΝΟΥ

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Ø  ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ

Ø  ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

Ø  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

Ø  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ  ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ [ μπουτακια μικρα κοτοπουλου ]

Ø  ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΟΣ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Ø  ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ø  ΓΥΡΟΣ [ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ ] – ΧΟΙΡΙΝΟΣ

Ø  ΓΥΡΟΣ [ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ ] – ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ø  ΜΙΝΙ ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ [ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ ]

Ø  ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ

Ø  ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ

 

ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ- ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ  [  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ]

Ø  ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΣ – ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ

Ø  ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ  ΑΠΛΕΣ

Ø  ΓΑΡΙΔΕΣ  ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ – ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ

Ø  ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΙΦΙ

Ø  ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΑΤΑΤΑΣ

Ø  ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙΑ ΤΥΛΙΧΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΠΑΝΕ

Ø  CHICKEN WINGS ME  ΣΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Ø  ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ  ΜΕ ΝΤΙΠ  

Ø  ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΙΠΣ

Ø  ΠΙΠΕΡΙΤΣΕΣ ΧΑΛΑΠΕΝΙΟΣ

Ø  ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ

Ø  ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

Ø  ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

 

 

ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΖΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ

Ø  ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΔΙΟΥ

Ø  ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ  ΣΟΣ ΜΑΔΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ

Ø  ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Ø  ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΣΤΡΑΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΜΕΝΟ

Ø  ΑΡΝΑΚΙ ΣΕ ΒΟΥΚΙΤΣΕΣ  ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ

Ø  AΡΝΑΚΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΑΣΤΡΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΚΙΤΣΕΣ

Ø  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Ø  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ 

Ø  ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΒΕΦΑ [ κρεας κοκκινιστο σε μικρα κομματακια τυλιχτο με μελιτζανες ]

Ø  ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Ø  ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Ø  ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ Πιπέρια

Ø  MΠΟΥΤΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Ø  ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΞΥΛΟ

Ø  ΖΑΜΠΟΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ

Ø  ΜΙΚΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΩΓΚΡΑΤΕΝ

 

 

ΑΛΛΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ  ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ  ΜΠΟΥΦΕ

Ø  ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ

Ø  ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΟΡΤΑ

Ø  ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

Ø  ΠΑΤΑΤΕΣ ΩΓΚΡΑΤΕΝ

Ø  ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Ø  ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

Ø  ΤΥΡΟΠΙΤΑ- ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ – ΠΡΑΣΟΓΡΑΒΙΕΡΟΠΙΤΑ ΣΠΙΤΙΚΗ

Ø  ΠΙΠΕΡΟΝΑΤΗ  ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ

Ø  ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ø  ΚΡΕΠΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ

Ø  ΚΡΕΠΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ

Ø  ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

Ø  KΡΕΠΕΣ ΜΕ ΚΑΜΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΣΟΣ ΦΡΑΜΠΟΥΑΖ

Ø  ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ

Ø  ΤΑΜΠΟΥΛΕ [ μαιντανοσαλατα ]

Ø  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Ø  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

Ø  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ – ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Ø  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Ø  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ – ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ

Ø  ΚΟΥΣ- ΚΟΥΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ø  ΙΤΣ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ [ πολιτικο ]

Ø  ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ – ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ  ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Ø  ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ  ΜΕ ΡΥΖΙ – ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΝΗΘΟ

Ø  ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΑ  ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΡΥΖΙ –ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ- ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

Ø  ΨΑΡΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Ø  ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ

Ø  ΤΕΡΙΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ σε φορμα [ σε μακροστενη φορμα  σε στρωσεις … πιπεριες φλωρινης , παστα ελιας , ροκα , παρμεζάνα , μοτσαρελα , ψητες μελιτζανες , λιαστες ντοματες ] – αυτό αναποδογυριζεται  σε πιατελα κοβεται σε φετες και σερβιρεται με σος βινεγκρετ - μουσταρδα ντιζον

Ø  ΜΠΟΛ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑΣ [ με κριτσινια ]

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ – ΡΟΚΑ – ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ- ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΕ ΦΛΟΥΔΕΣ   ΚΑΙ ΣΟΣ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ –ΚΑΤΣΑΡΟ ΑΝΤΙΔΙ -  ΣΤΑΦΙΔΕΣ – ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ  ΜΙΚΡΑ – ΧΑΛΟΥΜΙ ΨΗΜΜΕΝΟ – ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ ΚΑΙ ΣΟΣ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΤΟΥΣ [ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ] με πιτακια [ ροκα , ντοματα σε κυβους, αγγουρακι σε μικρα φετακια , μαιντανο , δυοσμο ,κουκουναρια,χαλουμι σε κυβους .

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΤΑΜΠΟΥΛΕ [ μαιντανοσαλατα ] – ΣΕ ΜΠΟΛ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΝΤΑΚΟ [με ελαιολαδο και ριγανι ]

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ [ φιογκακια με μοτσαρελα – προσουτο – ροκα – πιπεριες κοκκινες – ελιες σε φετακια πρασινες  και λιαστες ντοματες ]

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ΤΡΥΦΕΡΟ [ το γαλλικο ] – ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΚΙΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΟ , ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ , ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ – ΣΕΛΙΚΟ – ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Ø  ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ –ΚΡΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ   – ΡΟΚΑ- ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ –ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ – ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ- ΚΡΟΥΤΟΝ –ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΣΟΣ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΚΡΥΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Ø  ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ [ ΣΠΙΤΙΚΗ ]    

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΤΟΥΣ [ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ] με πιτακια [ ροκα , ντοματα σε κυβους, αγγουρακι σε μικρα φετακια , μαιντανο , δυοσμο ,κουκουναρια,χαλουμι σε κυβους  ]

Ø  ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΝΤΑΚΟ [ με ελαιολαδο και ριγανι ]

Ø  ΤΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΛΑΤΟ

Ø  ΨΩΜΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΦΛΟΓΙΣΤΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ.

ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΞΥΛΙΝΟ ΕΠΙΠΛΟ [ ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ] ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΕΦ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ . [ εως 10 ατομα και θα αφορα μονο το νυφικο τραπεζι ].

       ΠΡΟΤΑΣΗ….

ΤΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΛΑΜΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΓΛΥΚΟ

Ø  ΤΟΥΡΤΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Ø  ΤΟΥΡΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΡΙΓΚΑΛΑΙΖ  [ με τα αρχικα του ζευγαριου ] – η – [ με ανθακια μικρα ]

Ø  ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ

Ø  ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΠΟΥΣΕ [ υπαρχει πολύ μεγαλη ποικιλια από μικρα γλυκα ]

Ø  ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙΑ –η – ΣΚΕΥΗ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΑΠΟ ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ 

Πιστοποιητικό EN ISO 22000:2005
 
 


Copyright 2007 © Elena's Gourmet. All rights reserved.